Koronastatus 22.11.21

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

Det er pr idag ingen i isolasjon i Evenes kommune.

Status:

Evenes kommune har hatt sitt første smitteutbrudd siden koronapandemiens oppstart.

Fra 12.mars 2020 - 23.okt 2021 har vi hatt totalt 9 smittetilfeller

Fra 24.oktotober 2021 - 22.november 2021 har vi hatt totalt 65 smittetilfeller. Smitteutbruddet medførte at ca 5 % av Evenes befolkning ble smittet.

Det siste bekreftede smittetilfellet i Evenes var 14.nov. I dag er det ingen i Evenes kommune som er bekreftet positive og i isolsjon.

Evenes kommunes smittevernanbefalinger:

• Ha god håndhygiene og hold hendene rene.
• Alle som har luftveissymptomer, bør teste seg. Uansett resultat av testen bør de holde seg hjemme til de er symptomfrie. Dette gjelder også for vaksinerte.
• Alle bør være vise forsiktighet med hensyn til hvor mange nærkontakter man har og arrangementer man velger å delta på.
• Vi letter på besøksreglene på Evenes omsorgssenter, men må fortsatt være varsom for å beskytte de sårbare pasientene.  document Besøksregler fra 15.11.21 (24 KB)
• Helsepersonell vil fortsette å bruke munnbind i nærkontakt nærmere enn 1 meter.

Vi er igang med vaksinering av dose 3. Les mer her