Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Vaksineinformasjon

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

Vi er igang med vaksinering av 3.dose koronavaksine.

Status vaksinering - 3.dose

Alle beboere på sykehjem og omsorgsbolig har fått tilbud om tredje dose (enkelte unntak).

Vi er godt igang med 3.dose for eldre over 65 år. De fleste over 85 år har fått tilbud om 3.dose. 

3.dose

Alle over 65 år vil få tilbud om 3.dose med koronavaksine. Denne vaksinen kan settes minimum 5 måneder etter dose 2 for deg som er fylt 65 år (intervallet er nylig endret fra 6 til 5 mnd)

Bør jeg ta 3.dose?

Eldre over 65 år får etter en viss tid dårligere beskyttelse mot å bli alvorlig syk dersom de smittes med koronaviruset. Den tredje dosen anbefales for å øke beskyttelsen mot å bli alvorlig syk, få bedre beskyttelse mot nye virusvarianter og forlenge beskyttelsen. 

Hvordan får jeg 3.dose?

Vi sender ut sms (via Helseboka) når det er din tur til å få dose 3. Når du får sms, kan du sette deg opp på time ved hjelp av lenken du får på sms. Vi anbefaler at du ber pårørende/naboer/andre om hjelp til å bestille via lenken før du kontakter vaksinetelefonen. 

Vi sender fortløpende ut sms til de som tilbys dose 3. Pr nå har vi over 400 meldinger som skal ut, så vi ber deg være tålmodige og vente til det blir din tur.

Vårt mål er at alle over 65 år skal få tilbud om 3. dose før jul. 

Mange ringer nå vaksinetelefonen for å høre når det blir deres tur til å få 3. dosen. Dette gir stort trykk på vaksinetelefonen og lang ventetid. 

Du kan fortsatt få dose 1 og 2

Ta kontakt med vaksinetelefonen, tlf.nr 947 96 421, om du ønsker time til dose 1 eller 2. 

Influensavaksine

Evenes kommune har drop in for influensavaksinering på Evenes omsorgssenter (helsesykepleiers kontor) 22.november mellom kl 12-16.

Det er også mulig å få influensavaksine på Elvemo enkelte dager på slutten av dagen. Bestill time til influensavaksine på Elvemo her (evt. ta kontakt med vaksinetelefonen – tlf.nr 94796421)

NB! Det må gå minimum 7 dager mellom covid-19 vaksine og influensavaksine