Eldre ut på middag

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

Evenes kommune har fått statlig tilskudd for å invitere eldre med ut på middag.

Vi inviterte tidligere iår eldre ut på middag på Sure hotel, og nå inviterer vi deg med ut å spise på Niingskroa, Bogen.

Middag på Niingskroa 8. des eller 13.des

Har du lyst å spise middag sammen med andre eldre den 8.des eller 13.des kl 14.30? For å delta, må du melde deg på først og få bekreftet plass.

Påmeldte deltakere møter opp på Niingskroa på avtalt dato og klokkeslett. Du får servert middag, men må betale for eventuell drikke selv. Middagen er gratis og utleveres kun til deg som er forhåndspåmeldt til kommunen.

Kriterie for å melde seg på:

- Du må være over 65 år og bosatt i Evenes kommune.

Slik melder du deg på:

Meld deg på ved å ringe til rådhuset 769 81500 innen 29.11.21 kl. 11.00. Det er begrenset antall plasser («Første mann til mølla-prinsippet»).
Du kan melde deg på en dagene: onsdag 8.des kl 14.30 eller mandag 13.des kl 14.30.

Spørsmål?

Har du spørsmål om tilbudet, ta kontakt med rådgiver Eli Strømsberg tlf 481 95 911.