Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Nye kontrakter

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

forsvarsbygg

Det signeres fortsatt kontrakter for utbygging 

Det er vanskelige tider for mange bransjer. Forsvarsbygg som byggherre gjør det de kan for å opprettholde sysselsettingen i Norge med å signere kontrakter i markedet.

Bare siden nyttår, så langt i 2020, har Forsvarsbygg inngått kontrakter for nærmere 219 millioner kroner med ulike entreprenører for investeringen på nye Evenes flystasjon.

Signering av kontrakter opprettholdes

- Vi har aktivt gått ut til markedet og sagt at vi vil at hjulene i Norge skal holdes i gang. Til nå har vi signert store og små kontrakter for vel 219 millioner kroner, og mer vil komme. De fleste er fra nord, to kommer fra Sør-Norge, sier utbyggingssjef John Ommund Syvertsen i Forsvarsbygg.

Konkurranser som kommer

I den nærmeste tiden kommer det flere konkurranser for Evenes. Blant annet korttidsleie av boliger utenfor basen, administrasjonsbygg for hundetjenesten, forsyningsbygg, velferdsbygg og sykestue for å nevne noe.

Smittevern viktig på et anleggsområde

Smittevern innenfor flystasjonens gjerder opprettholdes strengt, og alle som jobber innenfor gjerdene gjør en flott jobb slik at anleggsvirksomheten kan opprettholdes. Det vil alltid være noen som må i karantene eller meldes syk. Dette håndteres etter gjeldende retningslinjer fra myndighetene.

 

lik-oss-p-facebook