Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Oppdatert Korona informasjon

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

koronavirusEvenes kommue har oppdatert våre råd for Korona i tråd med Folkehelseinstituttet:

- Alle som har vært i områder med vedvarende smitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig av om de har symptomer eller ikke. Her kan du lese mer om denne saken. 

 

Spesielle råd til ansatte

Helsepersonell som har vært i utlandet og har akutt luftveisinfeksjonsymptomer, skal holde seg hjemme og kontakte fastlege for testing. 

Reiser til utlandet i jobbsammenheng skal unngås. Annen reisevirksomhet skal holdes på et minimum. Avklar reise med nærmeste overordnede. 

Ansatte som er usikker på egen situasjon eller er i gruppen som skal i karantene, skal kontakte nærmeste leder for dialog.

 

Her kan du lese mer om forskjellen på hjemmekarantene og isolering. 

 

Avlysning av eksterne arrangement Evenes omsorgssenter

Vi har besluttet å avlyse alle eksterne arrangementer på Evenes omsorgsenter fra idag og ut mars måned for å beskytte våre beboere. Vi minner også alle besøkende om våre besøksrestriksjoner som gjelder både omsorgssenter og omsorgsboliger for eldre og psykisk utviklingshemmede. 

 

Hvis du føler seg syk:

Hvis du har kommet hjem fra et område med vedvarende smittespredning i løpet av de siste 14 dagene, og du får symptomer på luftveisinfeksjon (feber, hoste, brystsmerter eller pustevansker), ber vi deg straks holde deg innendørs og unngå nærkontakt med andre mennesker samt ringe fastlegen, eventuelt legevakta (116 117) og fortelle om din reise og dine symptomer.

Tags: Korona