Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Postjournal oppe igjen

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

iktPostjournal er nå oppe og går igjen.

Som tidligere meldt har innsyn i postjournal og møtebøker dessverre vært ute av drift en stund. Dette skyldes hovedsakelig at den tidligere innsynsmodulen til vårt saksbehandlingssystem var en utro tjener som nå er skiftet ut til en ny og forhåpentligvis bedre.

Modulen gir et avgrenset innsyn i saksbehandlingssystemet slik at våre lesere skal kunne få opp oversikt over mottatt og sendt post, journalnotater samt sakslister og møtebøker. Ved å klikke på nummer på saksmappen (som kan se slik ut: 2012/77) får en også opp oversikt over all korrespondanse på en sak.

Det nye verktøyet gir også mulighet til fritekstsøk i postliste. Meld gjerne fra om det er behov for å legge ut ytterligere veiledning.

Vi har et møysommelig arbeid som gjenstår med å tilrettelegge all post slik at den kommer opp i innsynsmodulen idet vi må endre status på samtlige dokumenter. Dette er nå et prioritert arbeid med post i 2012 som primært område. Enn så lenge plages vi litt med sakslister og møtebøker, men satser på at også dette er på plass om ikke lenge.

Vi beklager manglende innsyn den siste tiden, og håper at det nye produktet vil gi en bedre service til våre lesere.