Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Møteinnkalling og gjennomføring

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien For politikere

mteMøter varsles ved utsending av epost. Ettersom det er langt flere enn kommunestyrets og formannskapets  medlemmer som skal ha innkalling og sakspapirer, vedlegger vi saksdokumentene i denne eposten. For iPolitikere betyr dette at denne eposten kan slettes (eller om ønskelig legges i iBooks). Det er på tide å åpne "Fluix", lese og gjøre sine notater til sakspapirene.

Theresa er medlem av kommunestyret i Evenes, og har valgt nettbrett i stedet for bunker med papir.

Theresa trykker seg inn på appen "Fluix" på sin iPad. Dokumentene synkes automatisk, og hun finner møtet sitt under kategorien "Politiske møter"

Theresa begynner å lese igjennom saksdokumentene. Hun streker under og guler ut viktige deler av teksten, hun skriver inn fotnoter og huskelapper. Til en av sakene skriver hun et nytt vedtaksforslag. Hun åpner vedlegg det kan være greit å slå opp i, slik at de legger seg lett tilgjenglig som en fane øverst på siden, oppslått på en aktuell side.

Theresa deltar på gruppemøte i partiet sitt før kommunestyremøtet. Hun drøfter der med de andre i partiet sitt vedtaksforslag i den ene saken, og sender sine notater til dem slik at de kan se hva hun har tenkt.

Rett før møtet begynner undersøker hun om det er kommet nye dokumenter i mappen for dette møtet. 

Under møtet følger hun med i saksdokumentene og vedleggene og deltar i debatten. I saken der hun har et nytt forslag til vedtak, legger hun det frem for kommunestyret fra talerstolen. Hun har allerede sendt forslaget på epost til møtesekretæren og ordfører slik at dette om ønskelig kan gjøres tilgjengelig for alle sammen med forslagene fra de andre. 

Sakene behandles og Theresa noterer hva som ble vedtatt i sine saksdokumenter. Saksdokumentene ligger nå lett tilgjenglig lokalt på Theresas iPad i mappen "Dokumenter". Theresa sjekker i kalenderen sin når neste møte er før hun går hjem.