Oppdaterte om Bogen Aqua

Skrevet av Bjørn Tore Bjørsvik . i kategorien Nyheter

bogen aqua

Nylig var majoritetseier i prosjektet, Morten Berg innom rådhuset for å gi ordfører og administrasjon en oppdatering på hvordan man ligger an i løypa, samt å diskutere et par momenter i den videre framdriften.

Morten Berg, primus motor i Bogen Aqua, var nylig innom for å oppdatere kommunen om prosjektet. (Fra venstre: Ordfører i Evenes Terje Bartholsen, administrerende direktør Bogen Aqua Morten Berg, og prosjektleder næringsutvikling i Evenes Bjørn Tore Bjørsvik. Foto: Stein-Even Fjellaksel)

Mange lurer på hva status er for det landbaserte smoltanlegget på gamle «Slaggen» i Bogen, «Bogen Aqua.» Mange lurer på hva status er for det landbaserte smoltanlegget på gamle «Slaggen» i Bogen, «Bogen Aqua.»  Prosjektet omfatter, i tillegg til selve produksjonsanlegget for smolt, kontorbygg med kapasitet for utleie til potensielle gründere og andre næringsdrivende.

- Prosjektet er i høyeste grad underveis, forteller Morten Berg, Bogen Aqua.

- Enkelte detaljer gjenstår å avklare, men vi er optimister. Et prosjekt av denne størrelsen på et så sentralt sted i Bogen, vil selvfølgelig berøre beboerne, og derfor ønsker vi å ha en best mulig dialog og et best mulig samarbeid med lokalbefolkningen, sier han, og legger til: - Så snart konsesjonssøknaden er behandlet utpå høsten, håper vi å invitere  bogenværinger til et åpent folkemøte hvor planene legges fram og vi kan se på hvordan vi sammen kan få til et godt resultat for alle parter !

Plan for Bogen Aqua i Evenesbogen aqua