Langtidsleie til Forsvaret

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

utleieboliger forsvaretForsvarsbygg søker boliger for langtidsleie.

Søker etter 50-80 boliger i Evenes og Tjeldsund kommuner, og tilbud må være inne før 15. juni.

Forsvarets etablering på Evenes flystasjon medfører behov for boliger til ansatte ved flystasjonen. Totalt forventes det at ca. 300 – 400 ansatte vil bo utenfor flystasjonen. Hovedregelen er at ansatte skaffer egen bolig, men i tillegg er det behov for ca. 50 – 80 gjennomgangsboliger (utleieboliger).

Utleieboligene skal etableres i Tjeldsund kommune og Evenes kommune innenfor en kjøreavstand på inntil 50 km fra Evenes flystasjon.

Forsvarsbygg planlegger derfor å etablere porteføljer av boliger med korttidsleie og langtidsleie. Denne anskaffelsen er på boliger på ca. 60 m2 P-ROM med standard som nye boliger/rehabiliterte boliger med tilstandsgrad 1 eller bedre ved oppstartstidspunket for kontraktene. Lengde på kontraktene vil være på 20 år med mulighet for forlengelse i 10 år til, maksimalt 30 år.

Bruk denne lenken om du ønsker å gi Forsvarsbygg et tilbud.

En separat prosess foregår på korttidsleie.