Tusen takk til våre sydamer!

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

sydygnadI slutten av mars gikk Evenes kommune ut på vår Facebookside og etterlyste frivillige som kunne tenke seg å bidra med å sy smittefrakker til vårt smittevernslager.

Vi fikk rask og god respons på forespørselen og dermed kunne kommunen bestille inn nødvendige råvarer. Etterhvert fikk 10 damer utlevert mønster, stoff og tråd. Stoffpakkene ble etter avtale enten hentet på rådhuset eller levert hjem i postkassen for å ivareta den sosiale distanseringen.

På bildet ser du to av våre ansatte på Evenes omsorgssenter som har ikledd seg de ferdige smittefrakkene.

Vi kommer først og fremst til å benytte det anbefalte engangs smittevernutstyret som Folkehelseinstituttet anbefaler, men disse smittefrakkene kan benyttes dersom tilgangen på engangsutstyr reduseres.

Evenes kommune vil herved takke våre sydamer for arbeidet: Solveig Front, Lillian Bertheussen, Sylvi Johansen, Åsbjørg Leiros, Sidsel Nygård, Inger Gustavsen, Anfrid Fedreheim, Eldbjørg Berglund, Målfrid Bartholsen og Stine Fedreheim.
Mønsteret på smittefrakkene fikk vi fra Narvik Unge Sanitet – tusen takk for at dere delte mønsteret!

Dersom du har spørsmål om syprosjektet vårt, kontakt helse- og omsorgsleder