Åpner rådhuset igjen

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

bjorn tore sorensen 3

- Vi åpner igjen rådhuset i Evenes kommune etter å ha vært stengt i drøyt seks uker, sier rådmann Bjørn Tore Sørensen (på foto).

Selv om rådhuset åpner igjen, vil det fortsatt være begrensninger på publikumskontakten.  Det er montert spritdispenser ved inngangsdøren som skal benyttes. Besøkende vil også betjenes på en måte som gjør at smittevern ivaretas, blant annet slik at Helsedirektoratets krav til avstand overholdes.

Det vil fortsatt være flere av Evenes kommunes ansatte som har hjemmekontor slik at tilgjengelighet for å treffe saksbehandlerne vil være begrenset.   Du finner våre saksbehandlere her for telefon- eller epostkontakt

- Vi oppfordrer derfor til å ringe oss på forhånd for timeavtale, slik at du er sikker på at din saksbehandler er på rådhuset.  Og mange av henvendelser vil fortsatt bli besvart på telefon, sier rådmann Bjørn Tore Sørensen.

Mandag åpnet våre barnehager og kommende mandag åpner skolen opp for elever fra første til fjerde trinn.  Mer informasjon om tiltakene her.

.