Velkommen til ny rådmann

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

bjorn tore sorensen 2Bjørn Tore Sørensen startet denne uka opp som rådmann i kommunen vår.

Bjørn Tore Sørensen er utdannet revisor og har lang kommunal erfaring som bl.a. økonomisjef fra 2001 og har vært konstituert rådmann i Skånland i to år.

Det var sju søkere til stillingen som rådmann i Evenes da jobben ble lyst ut i januar.   – Vi har hatt en grundig og god prosess med solide søkere. Jeg er glad Bjørn Tore Sørensen takket ja til å bli med Evenes inn i en spennende fremtid. Det var et enstemmig forhandlingsutvalg og kommunestyret bak valget, sier ordfører Terje Bartholsen.

Rådmannen har begynt å gjøre seg kjent med organisasjonen og menneskene som jobber i kommunen.  Han sier at han er disponibel for spørsmål og andre henvendelser både fra ansatte og befolkningen ellers.

.