Konstituert som rådmann

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

sef

Kommunestyret har konstituert Stein-Even Fjellaksel som rådmann i Evenes fram til ny rådmann er på plass. Fjellaksel har fungert i stillingen siden før jul og skal i tillegg ivareta sine ordinære oppgaver som leder for Plan- og utviklingsavdelingen i kommunen.

Stillingen som ny rådmann er lyst ut og det kom sju søknader innen søknadsfristen. To har siden trukket seg og det vil bli gjennomført intervjuer av aktuelle kandidater om kort tid. - Vi er godt fornøyd med søkerlista og har tro på at vi skal kunne fullføre arbeidet med tilsetting av ny rådmann i løpet av februar. Når den nye rådmannen kan starte vil være avhengig blant annet av oppsigelsestid i nåværende jobb, slik at det kan være ulikt mellom kandidatene. Men vi planlegger for oppstart så raskt som mulig etter tilsetting, og uansett i løpet av våren, opplyser ordfører Terje Bartholsen.

Her er søkerlista:

Nr  Navn Alder   Stilling .. Bosted