Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Program Samefolkets Dag

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

Samefolkets dag 2020 program

Det blir markering på omsorgssenteret, gudstjeneste i Lavangseidet bedehuskapell og deretter tradisjonelt opplegg på Lavangseidet grendehus.

I tillegg til dette programmet har både skolen (alle klassetrinn) og barnehagene mange aktiviteter denne uka med fokus på samisk språk, historie og kultur. Barn fra Bogen barnehage og Liland barnehage samles på Samefolkets dag og gleder seg til å få treffe av Elle og Anda (bildet) sammen med Tone Elvebakk og Janne Olsby fra Várdobáiki. Hva har skjedd med Elle og Anda siden sist... det ryktes at de har noe spennende å fortelle.

Elle Anda leser FOTO Uklwww

Skolen har også flere aktiviteter. Bl.a. inviterer de PEAB Bygg (de som bygger nyskolen) på samisk lunsj 4. februar. 9. klasse Mat & helse står for det. På Samefolkets dag er ungdomsskolen spesielt invitert til omsorgssenteret og bildefremvisningen om samisk hverdagsliv i gamle dager v/ Tone Elvebakk og Bente Østli Eilertsen, Várdobáiki.  Her får elevene en god skoletime i samisk histore.

anjastorelv

Anja Storelv Band avslutter aktivitetene knyttet til Samefolkets dag med konsert på Bygdehuset Solbakken, Tårstad, lørdag 8. februar kl.17.00. Tårstadbærtene er arrangør:
https://www.facebook.com/events/202730080866187/