God jul i Evenes

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

Terje Bartholsen FotoHelgeOpdalRedUKwwwB

Som ordfører i Evenes er et en glede å kunne ønske en riktig god jul til alle. Til alle Evenesværinger, til alle ansatte i kommunen, alle besøkende, alle hyttefolk, alle samarbeidspartnere, naboer, venner og kjente.

Jeg håper jula byr på muligheter for alle til å nyte noen rolige og vennlige dager - uansett hvordan man feirer høytiden. Det er en god ting at hele samfunnet har noen dager som er annerledes og rolige. Noen dager der det kan være mer tid til slekt og venner, til bøker, musikk, turer, kirkebesøk, film. Eller til noe helt annet. Kanskje også tid til å reflektere litt over året som snart er omme. Tenke på hva det har bydd på av gleder og sorger, utfordringer og overraskelser. Og hva man ønsker seg av året som kommer.

De fleste av oss kan ta fri i jula. Men mange skal også på jobb. I vår kommune har vi mange turnusarbeidere, i kommunen selv, på flyplassen og i en rekke andre virksomheter. Mange er på jobb for fellesskapet. I år har er også Forsvaret operativt igjen med egen vaktstyrke på flystasjonen for første gang på mange år. Jeg vil sende en spesiell hilsen til alle som er på arbeid i jula. Hver og en av dere gjør en viktig jobb for oss alle.

Så ser vi spent fram mot 2020. For Evenes blir det et spennende år der vi blant annet venter oppstart på nye boligprosjekter. Byggekraner og gravemaskiner i virksomhet er tegn på et lokalsamfunn i utvikling og med fremtidstro. Hvis vi skal utvikle kommunen vår må vi bli flere innbyggere. Det gleder vi oss til. I fellesskap vil vi ta godt imot alle som kommer til oss.

God jul!

Terje Bartholsen