Statsministeren la ned grunnsteinen

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

evenes skole4

Statsminister Erna Solberg besøkte Evenes skole søndag kveld kl. 19 og la ned grunnsteinen for nyskolen.  Her er Ask sammen med pappa Tore som tar en prat med ordfører Sisilja Viksund før Ask la ned tegninger i grunnsteinen fra barnehagene.

Rektor Kjersti Markusson åpnet og ønsket statsminister Erna Solberg, ordfører Sisilja Viksund og alle velkommen.

Ordføreren åpnet med  utrykke glede for at vi var kommet så langt at grunnsteinen nå kunne legges for en ny skole og flott skole som tar høyde for at det er plass til mange nye elever.  Statsminister Erna Solberg fulgte opp med at det var helt naturlig at det bygges en ny skole med plass til mange nye elever.  Dette blir en flott skole og en flott lærearena for barna i Evenes kommune.  I tillegg vil det kunne bli en møteplass for alle generasjoner.

Grunnsteinen ble fylt opp med barnetegninger fra Bogen og Liland Barnehage, tegning av nyskolen, foto av gamle den skolen, Fremover og dokument fra entreprenør PEAB Bjørn Bygg.

Statsminister Erna Solberg la så ned grunnsteinen og fikk applaus fra de mange frammøtte, både unge og eldre.  Statsministeren tok seg tid til å hilse på de mange barn som var tilstede og fikk Evenesvottene i gave fra ordfører Sisilja Viksund.

Statsminister Erna Solberg avsluttet med å si: - Evenes er en kommune som kommer til å vokse, og en ny skole vil bety mye for dem som vurderer å bosette seg her.  Gratulerer til Evenes kommune som har vilje til å satse !

Mer om nyskolen her.

evenes skole1 200

Rådmann Rolf M. Lossius, ordfører og statsminister blir foreviget av journalist Ragnar Bøifot     Statsministeren, rektor Kjersti Markusson og ordfører
Skolebarna og statsministeren