Regodkjent

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

IMG 1429 Edited

Evenes kommune ble i dag regodkjent og Stine og Linda kan merke av for en ny periode som trafikksikker kommune.

Evenes var en av de første kommunene i landet og nummer 2 nord for Dovre som ble godkjent som Trafikksikker kommune.  Dette var for perioden 2016-2018.  Dermed var det tid for regodkjenning og etter en prosess sammen med Nordland Fylkes trafikksikkerhetsutvalg og Trygg Trafikk ble vi i dag regodkjent for perioden 2019-2021.  Grunnlaget for regodkjenningen er at vi har jobbet godt og hardt for å bedre trafikksikkerheten i Evenes.  Det er fortsatt mye ugjort og våre politikere godkjente en trafikksikkerhetsplan nylig for perioden 2018-2021.

I denne planen står det prioriteringer for både fysiske og holdningsskapende tiltak for å bedre trafikksikkerheten.  Skal vi lykkes er vi avhengig av mange, blant annet våre ansatte, våre institusjoner og våre innbyggere.  I tillegg har vi et godt samarbeid med Trygg Trafikk, Nordland Fylkes Trafikksikkerhetsutvalg, Statens Vegvesen, våre forsikringsselskap for å nevne noen.

Vi er glade og stolte for regodkjenningen og ønsker oss alle en trafikksikker periode.   - Takk til Trygg Trafikk og Nordland Fylkes Trafikksikkerhetsutvalg for godt samarbeid gjennom forrige periode og vi ser fram til godt samarbeid i kommende periode også, sier Per-Kaare Holdal som har ledet samarbeidet fra Evenes kommune.

IMG 1431 Edited

Fra venstre Tore Jeremiassen, Trygg Trafikk, rektor Kjersti Markusson, pers.kons. Stig Ørjan Haugen, leder i Evenes Trafikksikkerhetsutvalg Monica Nilssen, varaordfører Viveka Teräs, Silje Fisktjønmo fra Nordland Fylkes Trafikksikkerhetsutvalg, Tove Solberg, Linda Øynes, Stine Fedreheim og Edel Danielsen.

62416221 676569462787052 712486012994977792 n Edited

Som seg hør og bør på en stor dag ble det servert kaffe og kake.  Fra høyre Tore Jeremiassen, Trygg Trafikk, Silje Fisktjønmo fra Nordland Fylkes Trafikksikkerhetsutvalg og Unni Knutli fra Trygg Trafikk.