Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Vil du være trivselsagent i sommer?

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

bål

Vi gjentar suksessen fra tidligere år, og søker derfor igjen etter trivselsagenter til Evenes omsorgssenter sommeren 2019.

Oppgavene vil utelukkende være å skape kos og hygge for våre beboere. Vi har fokus på å tilrettelegge for, igangsette og gjennomføre aktiviteter som vil bidra til økt livskvalitet for våre beboere. Det er ikke meningen at trivselsagentene skal delta i stell og pleie av beboerne.

 Arbeidstid:

Fem timer tre dager i uken. Arbeidstiden (dag/ettermiddag) vil være avhengig av aktivitet som skal gjennomføres og værforbehold.

 

Vi søker 4 ungdommer som kan være i jobb  fra uke 27 til og med uke 31, primært hele perioden. Det vil bli lagt opp til en oppstarts/informasjonsdag i slutten av uke 26 eller begynnelsen av uke 27. (Fint om du i søknaden oppgir hvorvidt du kan jobbe hele perioden)

 Personene vi ønsker:

- Kan jobbe i selvstendig og i team

- Er kreativ og fleksibel

- Har godt humør og er positiv

- Har respekt for eldre og deres situasjon.

- Du må være fra 15/16 år (10 klasse) og oppover

Det gis rom for stor fleksibilitet i hvilke aktiviteter som kan være aktuelle. Kun fantasien setter grenser innenfor de gitte rammer.

 

Ved spørsmål om jobben som trivselsagent kan du kontakte fagleder Marion Pedersen; mail marion.pedersen@evenes,.kommune.no eller telefon 954 48 107.
Søknad sendes på elektronisk skjema default Søknad om sommerjobb

Søknadsfrist 1.mai