Ledsagere ønskes

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

Evenssyn

Evenes syn og mestringssenter har stort behov for ledsagere.

Evenes syn og mestringssenter er et senter som driver kurs for blinde og svaksynte. Senteret ligger idyllisk til ved havet i Botn. Senteret omfatter hovedbygning, grillhytte, barnepark, naust med brygge og gapahuk, badestrand. Flotte turløyper rundt senteret med lederlinjer. De disponerer egen buss og ATV. De har også båt, kano, trøbåt, etc. som brukerne kan disponere.

- Vi arrangerer mange flotte kurs, noen av dem er turer i skog og mark, på noen av kursene drar vi til byen. Vil du være med i teamet vårt her på Evenes Syn og mestringssenter, så trenger vi ledsagere til turene vi arrangerer. Vi er en flott gjeng som jobber her, men vil også trenge din hjelp. Vi trenger ledsagere til: Byturer, lette gåturer i skog og mark, litt utfordrende fjellturer, medhjelper på fiskekurset, bare å være litt her å gå turer rundt omkring, ta ut båten og dra på fisketur ut i fjorden her, padle kano,etc. Har du lyst å hjelpe oss, blir vi kjempeglad, forteller Sissel Fjellaksel ved senteret.

Du kan kontakte dem ved å ringe Sissel Fjellaksel på 769 84 825 eller 900 74 266, eller sende e-post til

Mer info og flott video fra senteret finner du her.