Trafikkofrenes dag

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

trafikkofrenes dag

Alle kommuner i Nordland er påvirket av ulykker i trafikken.  Derfor markerer vi Trafikkofrenes dag 16. januar.

Når en alvorlig ulykke rammer, har det stor innvirkning på både familie, venner og lokalsamfunn. Trafikkofrenes dag er en dag der vi viser omtanke og omsorg for alle som er berørt av trafikkulykker.  I fjor mistet vi fem mennesker i trafikken i Nordland. Omlag 20 personer ble alvorlig skadet.

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) og Trygg Trafikk markerer også denne viktige dagen. Evenes kommune holder en appell utenfor rådhuset  kl. 15.30  og tenner fakler til minne om trafikkofrene.  Vi har heldigvis de siste årene ingen drepte og hardt skadde og det er viktig for oss at dette også skal være slik i framtiden.  Det er imidlertid viktig for oss i Evenes kommune å vise omsorg og omtanke med trafikkofrene.

Vi kommer tilbake med programmet for markeringen.

Se film her.

Legg til kommentar