Afghansk energi

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

5

Kafé Energi er drevet av våre nye innbyggere og det er integreringstjenesten som har ansvaret.  De har hatt en god del aktivitet det første halvåret og i går var det afghansk mat som ble servert.

På en varm sommerdag som i går, ja, så varm som selv ikke veteranene i Evenes kan huske at det har vært.  Gradestokken viste over 30 grader, så uteservering ble et naturlig tilbud.

Marziha pg Mir Agha Mahboubi fra Afghanistan hadde forberedt en nydelig middagsservering med 4 hovedretter og 2 desserter.  Det kom gjester fra Evenes omsorgssenter sammen med trivselsagentene, det kom gjester fra andre deler av kommunen til Bogen og det hele ble gjennomført i samarbeid med vertsskapet på kafeen; Loveline, Olga og Amanuel.

Marziha og Mir Agha fikk velfjortjent ros for nydelig middag.  Her sammen med kafe-vertene Olga og Amanuel.

4    solomon    7
Nydelige afghanske retter     Solomon fra Liland med sin lille sønn    Mir Agha ønsker velkommen og fortalte om Afghanistan
 1    3    6
Folk koste seg ute i det nydelige været

Kafé Energi har tidligere arrangert temadager som har blant annet bestått av eritreisk dag, Evenes-dag, spillekvelder, åpning av Grubestua, internasjonal skidag og quiz-kvelder.

Tags: Kafe-Energi

Legg til kommentar