Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Sykkeltaxiens navn

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

Sykkeltaxien har fått et navn! Evenes omsorgssenter har vært så heldige og fått sponset en sykkeltaxi med elektrisk hjelpemotor fra Ofoten Sparebank. Det er Venneforeningen ved Evenes omsorgssenter som har stått i bresjen for dette.

Under en høytidelig markering ble sykkeltaxien i dag døpt på Evenes omsorgssenter av Ofoten Sparebanks banksjef, Tor- Andre Grenersen. 

I forkant av markeringen ble det avholdt en navnekonkurranse for å finne et passende navn som er lett for de eldre å huske. Over 70 navneforslag kom inn fra fjern og nær. Juryen har bestått av eldre tilknyttet omsorgssenteret, altså de som er hovedmålgruppen for sykkelen. To av trivselsagentene våre, Ida Ekløv og Trygve Opdal, har også bidratt i prosessen for å finne det beste navnet. Mange ansatte har kommet med navneforslag, og ble dermed diskvalifisert fra deltakelse i juryen. Det er altså de eldre selv som har avgjort navnevalget. Juryen fikk fremlagt navneforslagene, men fikk ikke vite hvem som har foreslått disse.

Juryen plukket ut de tre forslagene som de mente klinget best. Disse var: Friskussen, Elvis og Elvine. I og med at sykkelen har el-motor ønsket de eldre å ha med «EL» i navnet. Dermed sto juryen igjen med to alternativer. På demokratisk vis ble det avgjort at ny-sykkelen skal hete ELVINE! På sikt håper vi at Elvine kan få seg en make som da i så fall skal hete Elvis. Det har nemlig de eldre sagt  

Navnet Elvine ble foreslått av Evy Anita Larsen og ble honorert med verdisjekk på kr 1000,- fra Ofoten Sparebank.  

Evenes omsorgssenter sender en stor takk til Ofoten Sparebank for at sykkeldrømmen vår kunne bli virkelighet. Det er også ekstra stor stas at selveste banksjefen deltok på markeringen vår sammen med Leif Jørgen Jakobsen. Banksjefen fikk æren av å prøve sykkelen gjennom sansehagen til glede for beboere og tilskuere. 

Vår egen Venneforening ved EOS fortjener også STOR takk for at de bidrar til at beboerne skal ha det godt på Evenes omsorgssenter. Vi er evig takknemlige.

6      5   4
 3      2  1

{jcomments on}

lik-oss-p-facebook