Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Godt Voksnes Kulturmønstring

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

GVKM2018heading

Torsdag 5. juli er siste frist å melde seg på. 

Vi ønsker å vise fram bredden i den skapende virksomheten til de godt voksne: Knivmakeri, strikking, maleri, broderi, fotografi, søm, tresløyd, duodji, scrapbooking og alt mulig annet man kan lage og stille ut. Vi er inspirert av konseptet til UKM og inviterer deg til å delta med 1-3 verk på GVKM, dvs. noe du har laget. Dette blir en presentasjon men også fin måte markedsføre akkurat det du er opptatt av på den kreative fronten.
I katalogen/oversikten over verk er det mulig å informere om verk er til salgs eller ikke og eventuell kontaktinfo i så tilfelle.
 
Påmeldingsfrist: 5.juli.
Du melder deg på ved å sende en sms eller ringe til Kultur- og folkehelsekoordinator Unn Kristin Laberg tlf. 907 03 947 og oppgi ”ditt navn, verkets tittel/verkenes titler, type kunst/håndverk, ev. gjerne et par setninger om verkene/hobbyen din”. Gratis å delta.
Innleveringsfrist/dag: 1. august kl.17-19, tar vi imot verk på Liland brygge. Hvis dette ikke passer, kan man levere verk på rådhuset i Bogen innen 10. juli. Komiteen står for opprigging av utstillingen.
 
Vernissage / utstillingsåpning 4. august når bryggetreffet åpner på formiddagen. Utstilling åpen for publikum 4. og 5. august. GVKM er et samarbeid mellom kommunen, Evenes Kystlag og Evenes Pensjonistforening.