Invitasjon til reiselivsseminar i ETS

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

reiselivETS

Evenes kommune sammen med Tjeldsund og Skånland inviterer gründere, potensielle og etablerte reiselivsaktører i kommunene til reiselivsseminar 6. juni kl 12 – 15 ved Tjeldsundbrua kro og hotell.
Kommunene mellom Harstad og Narvik har unike muligheter til å etablere eller videreutvikle reiselivsprodukter hvor lokalprodusert mat, natur, kultur og nordnorsk gjestfrihet spiller en viktig rolle.
Workshopen er et næringsrettet samarbeidsprosjekt for å bidra til stimulering og utvikling av reiselivsprosjekter i kommunene. Tema for workshopen er inspirasjon, nytenking, kommunikasjon og samarbeid mellom de ulike aktørene i reiselivsbransjen. Med oss for å inspirere deltakerne er  Visit Narvik og Visit Harstad, en samisk reiselivsbedrift fra Vesterålen og en representant fra reiselivet i Lofoten.
Sysler du med tanker om å starte opp ditt eget opplevelsesprosjekt, eller er inne i en fase hvor din reiselivsbedrift vurderer videreutvikling eller nye samarbeidsparter -  sett av dagen og bli med! Gå inn på FB eventet Reiselivworkshop for Evenes, Tjeldsund og Skånland og meld deg på der!

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med vår vekstkoordinator: Beate Stellander

Her er program for dagen:  document Program workshop (20 KB)