Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Lossius innstilt som rådmann

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

Rolf Rolf M. Lossius (49) er innstilt som ny rådmann i Evenes kommune.

Mandag 28. mai skal Evenes kommunestyre behandle ansettelsen av rådmann. Torsdag formiddag ble ansettelsesutvalgets innstilling behandlet i administrasjonsutvalget i Evenes kommune. Der var det et enstemmig utvalg som innstilte Rolf M. Lossius som ny rådmann i Evenes. 
 
Vi har hatt en grundig prosess med ekstern rådgiver, politikere, administrasjon og ansatte-representanter involvert. Søkermassen har vært god, vi har hatt flere godt kvalifiserte kandidater, og utvalget falt til slutt på Rolf M. Lossius, sier Svein Erik Kristiansen, ordfører og leder av ansettelsesutvalget. Han understreker imidlertid at det er kommunestyret i plenum som ansetter.
 
Rolf M. Lossius driver i dag konsulentselskap samt innehar verv som styreleder i Vesterålen Næringslivssamarbeid og jobber med eiendomsutvikling. Lossius har god erfaring fra utbyggingsprosjekter samt bred ledererfaring fra offentlige virksomheter gjennom sin erfaring som rådmann i Sortland kommune og ulike lederstillinger i NAV. Han er utdannet Cand. mag. ved Universitetet i Bergen, i tillegg til juridiske-, økonomiske-, psykologiske fag fra universitet og høyskole.
 
Han er opprinnelig fra Møre- og Romsdal men bodd over halve livet sitt i Nord-Norge.
 
"Dette er en viktig og spennende jobb i en kommune hvor vi har muligheter for vekst og utvikling. Jeg ønsker å bidra i dette arbeidet, og er glad for innstillingen, men ønsker ikke å si mer før eventuelt etter kommunestyrets behandling" , sier Rolf M. Lossius.
 
Vi ser frem til kommunestyrets behandling. 
 

lik-oss-p-facebook