Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

- Fornøyd med programmet

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

Evenes kommunes trafikksikkerhetsutvalg inviterer til Trafikksikkerhetskonferanse torsdag 12.4. 

trafikksikkerhetsutvalget

Foto fra venstre: Evenes kommunes trafikksikkerhetsutvalg Per Eilertsen, Monica Nilssen (leder), Sigrid Schrøder, Hans Martin Hanssen og Roar Larsen. (Rune Hamnes ikke tilstede).

.

Trafikksikkerhetsutvalget og kommuneadministrasjonen er inne i en hektisk periode.  De skal arrangere trafikksikkerhetskonferansen, rullere trafikksikkerhetsplanen og har ambisjoner om å fornye sin status som Trafikksikker kommune.  Trafikksikkerhetskonferansen arrangeres i kommunesentret Bogen og det er ikke hvem som helst av foredragsholdere som stiller. 

Leder i trafikksikkerhetsutvalget, Monica Nilssen sier: - Jeg er meget godt fornøyd med programmet og det er ikke hvem som helst som stiller som innledere. Dette vil gi oss faglige innspill til det videre arbeid som politikere i vår kommune. 

 

– Vi har høyt fokus på trafikksikkerheten og dette gjenspeiles i at vi var en av de første i Norge som ble godkjent som Trafikksikker kommune.  Og vi har fortsatt høye ambisjoner om å bli enda bedre.  Jeg håper derfor at alle som er opptatt av dette arbeidet finner vegen til oss på denne konferansen.  Alle er velkommen, avslutter Monica Nilssen.

 

Evenes kommunes trafikksikkerhetsutvalg har allerede fått innspill fra flere innbyggere om trafikkfarlige områder som bør være i fokus på konferansen. 

{jcomments on}

lik-oss-p-facebook