Trafikksikker kulturskole

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

evald

Barnehagene og skolen er godkjente som trafikksikre, Evenes kommune er trafikksikker kommune og nå søker ETS Kulturskolen om å bli godkjent som trafikksikker skole.

Evenes kommune fikk nylig tilskudd fra Nordland Fylkes Trafikksikkerhetsutvalg for å arrangere Trafikksikkerhetskonferansen i Evenes 2018 og til å starte arbeidet med godkjenning av kulturskolen som trafikksikker.  Dette arbeidet er rektor Evald Joakimsen, sammen med sine ansatte, godt i gang med allerede og vil bruke trafikksikkerhetskonferansen til faglig oppdatering, samt knytte de nødvendige kontaktene med fagpersoner, Trygg Trafikk og Tore Jeremiassen som er ansvarlig for en eventuell godkjenning.

- Trafikksikkerhet er en naturlig del av de å drive en kulturskole, sier rektoren. - Vi skal sørge for at elevene våre kommer både trygt fram og tilbake når de bruker kulturskolen.

Evenes kommune har vedtatt en reisepolicy for lag og foreninger og i tillegg en for ansatte.

Noen videoer om trafikksikkerhetsarbeidet vårt:

Legg til kommentar

Sikkerhetskode