Positiv boligutvikling

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

boligeneI begynnelsen av kommende måned ferdigstilles 10 nye boliger i Bogen.  Disse ligger i Åsen-feltet og har adresse Sporet 54 til 58.

Kjøkkendelen Utsikt fra en av boligene Badet  Nydelig utsikt fra boligene
kjokken  utsikt  sporet bad  sporet 5xx2

Boligene i Bogen som ferdigstilles er et samarbeid mellom Evenes kommune og Ofoten Midt-Troms Boligbyggelag.  Boligene, som Mesterbygg, Bogen har bygd, er fleksible fra 3 til 6 soverom og har en nydelig utsikt fra Åsen i kommunesenteret.   Ofoten Midt-Troms Boligbyggelag og Evenes kommune vil komme tilbake med en offentlig visning av boligene.  Er du interessert i å se nærmere , er du hjertelig velkommen med oss på visning.  Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om dette.

marziah 400Boligstrategi som våre politikere vedtok har begynt å gi effekt.  Den første eneboligen ble solgt i går til familien Marziah og Mir Aga Mahboubi.  Her gratulerer kons. rådmann Stine Fedreheim fru Marziah Mahboubi velkommen som boligeier i Evenes kommune.

Evenes kommune tilbyr i 2018 gratis tomter til de som etablerer seg i kommunen. På kjøpet får du GodNabo-garanti. Dette gjør vi for at vi ønsker å dele "Midt i Opplevelsen" med enda flere enn oss som er så heldige å bo her. Tomten tildeler vi i løpet av 5 minutter, er ikke kaffen klar går det ytterligere 2 minutter. Om en kan velge mellom sjøtomt eller litt oppi med utsikt? Selvsagt. Slike kvaliteter og andre verdier er nok avgjørende for om en velger seg tomt i Evenesmark, Bogen eller Liland.

Prosjektet "fra leie til eie"  har følgende hovedmål:

 Kommunal bolig skal til enhver tid være tilgjengelig som et midlertidig tilbud for å sikre en verdig bosituasjon for kommunens innbyggere.

 Flest mulig skal kunne eie egen bolig. Boligen blir da en god plattform for å få et bedre liv.

 Boliger som inngår i avtaler kan erstattes med nye utleieboliger.

Vi tilrettelegger også for at boligentreprenører kan overta hele boligområder.  Og flere entreprenører har vist interesse.  Vi har fortsatt ledig område i Bogen.

Ofoten Midt-Troms Boligbyggelag har 2 leiligheter midt i sentrum av Bogen til salgs eller leie.  Mer informasjon her.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode