Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Bogen - ikke vann i dag

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

vannLedningsbruddet er midt under E10, og lar seg ikke utbedre i dag.

Det er ikke tillatt å grave over E10, tele og annet ledningsnett gjør at det heller ikke er mulig å "skyte" seg gjennom veien. Vi har fått tillatelse til å legge midlertidig ny vannledning gjennom en stikkrenne like ved. Dette vil nå bli gjort, og med ny tilkobling på begge sider av E10. Vi har også avtale med Vegvesenet om løsning på trafikkavvikling mens dette arbeidet pågår. 

Dette betyr at løsning på vann ikke er på plass i dag, målet er at utbedring som beskrevet er på plass i løpet av morgendagen. Mesteparten av Bogen sentrum har tilgang på vann nå, denne forsyningen er ikke stabil så tapp gjerne opp vann.

Vi plasserer ut større vanndunker (1000 liter) på parkeringsplassen ved Bogen skole og forsamlingshuset i Østervik. Vann kan også hentes i slange utenfor brannstasjonen. Skal du hente vann selv, tenk gjerne på om naboene trenger hjelp. 

Abonnenter som er fri for vann kan også hente drikkevann på Liland skole administrasjonsbygget - vaskerom i 1. etg kl.  08:00 - 21:00. Dette vannet trenger du ikke å koke. 

Det er dusjmulighet i svømmeanlegget kl 18:00-20:00.

Ettersom hendelsen slo ut UV-rensingen, er det kokepåbud inntil annen melding blir gitt. 

 

lik-oss-p-facebook