Temakveld: Internettkurs

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

internett2

Kafé Energi inviterer til Internett-kurs for nybegynnere torsdag 18.1. klokken 18.30.

logo blaa transHvorfor ta et datakurs for nybegynnere? Uten datakunnskaper kan det være vanskelig å henge med i tiden. Stadig flere tjenester flyttes fra fysisk tilstedeværelse og over til internett. Banken blir til nettbank, brev erstattes av epost og annen digital post, og kommunikasjon skjer i større og større grad gjennom sosiale medier. I arbeidslivet vil det også være vanskelig å holde seg oppdatert dersom man ikke har grunnleggende datakunnskaper. Ved å melde deg på et datakurs for nybegynnere vil du opparbeide deg kompetanse i data nødvendig både for privatlivet og arbeidslivet!

Kurset er gratis og er beregnet på de som ikke har kunnskap om internett.  Det er begrenset plass og dermed gjelder prinsippet om de som melder seg på først, får plass. Kurset vil gå over 2 samlinger.

Påmelding innen onsdag 17.1. kl. 14 på telefon 76 98 15 00 eller direkte på kafeen.

Velkommen.

Tags: Kafe-Energi