Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Kafé Energi

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

kafe 2

Kafé Energi er en møteplass for alle.  Her skal vi lære hverandre å kjenne og lære av hverandres kultur og land.  Her skal det i tillegg være mulighet for en kaffekopp og noe godt å spise.

 Innbyggerne i Evenes og våre nye innbyggere fylte kafeen og vi måtte ta gangen til hjelp for å få plass for alle.  Rådmann Steinar Sørensen foretok den offisielle åpningen og fortalte om at intensjonen med kafeen er å gi energi til vårt arbeid med å inkludere alle våre innbyggere.  Kafeen er også tuften på at Evenes historie som produsent av energi og dette skal brukes i arbeidet med å skape et godt møtepunkt.  Alle frammøtte fikk oppfordring fra rådmannen om fortsatt bruke kafeen som et møtepunkt og til å bli kjent med våre nye innbyggere.

Det er laget et program for temakvelder for vinteren og her skal vi lære kulturen og mattradisjoner som våre nye innbyggere har med seg og vi skal også lære dem hva som er typisk fra Evenes.  Her ønsker vi innspill fra deg; hva er typisk for Evenes ?  Det kan være mattradisjoner, håndverk, historier osv.  Gi gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet under.

kafe 1

Programmet for temadagene er (de kan komme endringer):

Fast: første torsdag i hver måned (unntatt helligdager) arrangeres temadag fra kl. 16-20. I tillegg andre torsdager (se under).


18. januar – internett-kafe – kurs for nybegynnere (begrenset plass)
1. februar – mat, foto og historier fra Evenes
15. februar – spillekveld (sjakk, kinasjakk, ludo m.m.)
1. mars - mat, foto og historier fra Eritrea
15. mars – internasjonal quiz - spørrekonkurranse
5. april - mat, foto og historier fra Ukraina
19. april - spillekveld (sjakk, kinasjakk, ludo m.m.)


....mer informasjon kommer.

 Kafeen har åpningstid hver mandag, onsdag og torsdag fra klokken 14-18.  Velkommen.

Mer informasjon på vår Facebook-side