Evenes-mester i sjakk ?

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

sjakk2

Styret i Evenes ungdomsklubb, Tonje, Hennie, Anne og Mussyie inviterer unge og voksne til Åpent Evenes sjakkmesterskap .  Ungdomsklubben utfordret ordfører Svein Erik Kristiansen til å delta i turneringen og han svarte ja uten å nøle.

Sjakkturneringen arrangeres på ungdomsklubben lørdag 9. desember kl. 11-15.

Med i arrangementkomiteen har ungdomsklubben fått med Herman Myrvang, en erfaren sjakkspiller og medlem i den gamle sjakk-klubben i Evenes.  Ungdomsklubben sier at de selger kaker, mineralvann, kaffe og te og de håper mange melder seg på før fristen går ut.  Publikum er også velkommen.  Vi håper så mange som mulig støtter initiativet fra Evenes flotte ungdom !

Det vil bli høvelig premier for 1., 2. og 3. plass.  Startkontigent er kr. 50 for voksne og kr. 20 for ungdommen.  Påmeldingsfrist er fredag 1.12. til styreleder Tonje.  Påmelding kan også skje til kommunens telefon 907 69 796.  Merk epost med "Påmelding sjakkturnering."