Rådmannens budsjettforslag 2018

HP 18 RRådmannen har presentert sitt forslag til handlingsprogram og økonomiplan for 2018 - 2021 samt forslag til budsjett for 2018. Forslaget omfatter også betalingssatser for 2018.

Handlingsprogrammet er en konkretisering av samfunnsplanen, som er kommunens langsiktige plan for utvikling av Evenes. Handlingsprogrammet og økonomiplanen har varighet for 4 år, og rulleres hvert år. Budsjett for 2018 er år 1 i økonomiplanen.

Det er formannskapets innstilling som skal legges ut på offentlig ettersyn. Etter møteplanen skal formannskapet avgi sin innstilling 28. november, mens kommunestyret har sitt møte 14. desember.

Les rådmannens forslag til formannskapet her: pdf Handlingsprogram og økonomiplan 2018 - 2021. Budsjett 2018. Rådmannens forslag (2.73 MB)

Det er også laget en publikumsversjon av økonomiplanen, slik at leserne kan lage sitt eget forslag til økonomiplan. Dette kan lastes ned her:  spreadsheet Økonomiplan 2018 - 2021. Publikumsmodul (18 KB) . Dette er et regneark som også omfatter en veiledning. Ta gjerne kontakt om dere plages med dette.

Her er forslag til betalingsregulativ som budsjettforslaget bygger på:  pdf Betalingsregulativ 2018 - Rådmannens forslag (715 KB)