Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Ungdom inviterer voksne

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

euk styret

Styret i Evenes ungdomsklubb, Tonje, Hennie, Anne og Mussie, vedtok i styremøte en aktivitetsplan for 2. halvår.  De utfordrer nå ordfører Svein Erik Kristiansen til å delta på turneringen i og med at de vet han er en god sjakkspiller.  

Et av tiltakene er altså å arrangere sjakkturering for hele befolkningen.  Dette er etter oppfordring fra medlemmer i den gamle sjakk-klubben i Evenes.  Sjakkturneringen arrangeres på ungdomsklubben lørdag 9. desember kl. 11-15.  Det vil bli høvelig premier for 1., 2. og 3. plass.  Startkontigent er kr. 50 for voksne og kr. 20 for ungdommen.  Påmeldingsfrist er fredag 1.12. til styreleder Tonje.  Merk epost med "Påmelding sjakkturnering."  

euk2

Styreleder Tonje, klubbleder Olga og kultur- og folkehelsekoordinator Unn Kristin hadde møte i dag og aktivitetsplanen som styret vedtok ble programfestet.  Det er:

Tema ensfarget kveld 10.11. kl. 18-21 med utkledning i en -1- farge og deltakeren velger selv hvilken farge som skal brukes fra topp til tå.

Tema styggkveld 24.11. kl. 18-21 med utkledning i den mest usmakelige kledning.

I og med at ungdomsklubben er for 5. klasse vil tilbudet om start fredag kl. 15 til 19 fortsette.  Ordningen vil bli evaluert av styret etter årsskiftet.  

Klubbstyret har også vedtatt nye ordensregler og disse vil bli sendt hjem med klubbmedlemmet slik at foresatte/foreldre kan lese gjennom dette.  Vi nevner imidlertid noen av de viktigste reglene er at deltakelse på klubben ikke foregår utendør, samt at ungdommen skal bruke refleks ved ankomst og når de forlater klubben.

Ungdommen venter nå i spenning om ordføreren tar utfordringen med deltakelse i sjakkturneringen. Og de venter også på din påmelding.  Svein Erik Kristiansen 72

 

 

lik-oss-p-facebook