Trimtilbud i fleng

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

snegleRU

Snegletrim, Zumba, gåtrim, gla'trim, styrketrening - ukentlige trimmuligheter.

Trimkalenderen:

Mandager:

• Gla'trimmen kl.13.30, lavterskel styrketrening i Liland skoles gymsal (Evenes kommune v/ergoterapeut Ingjerd Eriksen)
  • Grendelagstrimmen kl.18.00, gåtur og styrketrening, Lakså grendehus (Lakså grendelag v/Sunniva Gabrielsen),
  • Zumba kl.20.00 på Bygdehuset Solbakken, Tårstad  (Bygdehuset Solbakken, instruktør Anja Larsen)

Tirsdager:

• Tirsdagsturen kl.18.00, lavterskel gåtur fra Bygdehuset Solbakken, Tårstad (Tårstadbertene),
  • Snegletrim kl. 19.30, lavterskel styrketrening i Liland skoles gymsal (Ski- og trimgruppa i LIF, instruktør Rita Fjeldavli)

Onsdager:

• Ungdomsidrett kl.14.15 (oddetallsuker), kl.15.00 (partallsuker), allsidig idrettstilbud (LIF og Evenes kommune v/pedagogisk konsulent Birgitte Rørvik Bruun).
  • Zumba kl.20.00 i Liland skoles gymsal (Ski- og trimgruppa i LIF, instruktør Anja Larsen)

Torsdager:

• Den gode turen kl.18.00, lavterskel gåtur og styrketrening, Lakså grendehus (Lakså grendelag v/Sunniva Gabrielsen)

Det er bare for oss å møte opp!

Vi minner også om Tårstad Leikarrings dansetilbud annenhver mandag (knøtte-, barne- og ungdomsring) og fredag (voksne), turløypene og ellers lag og foreningers mange aktiviteter.

PS. Aktiviteter i skolens gymsal følger skoleruta.