Klubbleder søkes

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

biljard 1

Vi har nå ledig 25% engasjement som klubbleder, varer ut 2019. Snarlig tiltredelse.

Fritidsklubben ligger i Bogen og har som målgruppe ungdom i alderen 10 (5.klasse) – 18 år. Klubben har i år arrangert klubbkvelder to ganger i måneden og det har vært god oppslutning på klubbkveldene. I tillegg vil noen aktivteter legges utenom klubbkveldene. Det kan f.eks. være friluftsleir.

Det legges vekt på de unges egen medvirkning til og i aktiviteter. Dette innebærer arbeid sammen med de unge, organisering og tilrettelegging av aktiviteter i samarbeid med klubbstyret og administrasjonen.

Klubbleder har ansvar for:

• Ledelse og drift av fritidsklubb
• Utvikle aktivitetene til fritidsklubben herunder planlegging, tilrettelegging, gjennomføring og oppfølging av aktiviteter
• Veilede og følge opp klubbstyret

Det er ønskelig at søker har relevant utdanning, fortrinnsvis kultur eller sosialfag, men også andre søkere vil bli vurdert. Erfaring fra barne- og ungdomsarbeid er en fordel.
Personlig egnethet vektlegges. Dette kan være egenskaper som å kunne arbeide selvstendig, kunne kommunisere og samarbeide med ungdom, være initiativrik og ryddig, være en tydelig voksenperson og være god på å gjennomføre opp planer/tiltak.

Stillingen innebærer kveldsarbeid. Fritidsklubben er åpen på ettermiddags/kveldstid.
Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Evenes kommune v/Unn Kristin Laberg, Kultur- og folkehelsekoordinator, tlf. 907 03 947

Lønns- og arbeidsvilkår i h.h.t. gjeldende avtaleverk. Politiattest vil bli krevd ved tilsetting. Søknad til stillingen skjer på kommunens søknadsskjema som >>lastes ned her

Søknadsfrist 05.11.2017.