Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Ungdomscross på Moan

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

MotorcrossUngdomsidretten har startet opp igjen, fartsfylt denne gangen. 

Hele 40 ungdommer er påmeldt, og det er vi storfornøyde med. Første idrett ut var bilcross på Moan.

Første onsdagen gikk med til teori om hvordan bilcross foregår, og hvilke regler som gjelder. Andre onsdagen var det klart for å få kjøre på bilcrossbanen.

Ungdommene trippa og var kjempespente! Kyndige hjelpere stilte opp med kjøredrakter og hjelmer, for sikkerhet er viktig i bilsport. Det har ungdommene fått med seg! En etter en fikk de være passasjer. Først i bilcrossbiler, og da de tok kveld på grunn av punkteringer og løse dekk, så var det rift om plassen i passasjersetet til rallycrossfører Jimmy Ronaldo. Det gikk unna! På filmene er Fredrik Ekløv passasjer til NKM-sjåfør Kristian Berg Olufsen i bilcrossbilen, og Johannes Bergvik sitter på i rallycrossbilen til Jimmy Ronaldo.

Det ble ikke tid til at alle fikk kjøre. Derfor tilbyr NMK Hålogaland ungdommene å komme mandag 2.okt og tirsdag 3.okt kl.16.00 – 18.00 for mer kjøring. Påmelding via Birgitte Rørvik Bruun, 970 54142. Tusen takk til gjengen i NMK Hålogaland som stiller opp!

Og stor takk til Evenes Buss som sponser buss fra Liland skole til Moan, og for ikke å glemme Gjensidigestiftelsen som gjøre Ungdomsidretten mulig. 

Her kjører Jimmy Rinaldo med Johannes Bergvik som passasjer:

 

Kristian Berg Olufsen fra NMK Hålogaland er sjåfør, og den heldige passasjeren er Fredrik Ekløv:

lik-oss-p-facebook