Framdrift bredbånd

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

fiber

Her følger oppdatering av status fra utbygger av bredbånd-prosjektet:

06 17 bredbandstatusKort status for prosjektene i Evenes:

Telenor/Canal Digital er ferdig med 1 av 3 salgsrunder og har besøkt 229 husstander og oppnådd en takerate på 66 %. Det er Telenor godt fornøyd med. Erfaringsmessig øker interessen når man ser at entreprenør begynner sin anleggsvirksomhet ute i område. Entreprenør jobber mot ferdigstilling i løpet av 4. kvartal 2017.

Salgsrunde 2 etter at entreprenør har begynt sitt arbeid – i praksis betyr det etter sommeren.

Info om tilbud og priser:

Telenors merkevare for TV og bredbånd er Canal Digital – hjemmesiden er oppdatert med priser:

Velger både TV og bredbånd får en «pakkerabatten», men det er fullt mulig å velge kun bredbånd.

• TV og bredbånd kr 699,- pr mnd. i 12 mnd

Engangspriser: