Optimistisk boligseminar

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

omt
 Kirstin Leiros, adm.dir. ved OMT BBL innleder om ferdigstillelse av boligenhetene i Bogen

Vi arrangerte et boligseminar i går med god deltakelse fra bransjen.  Vår oppsummering av seminaret er at bransjen ga positive signaler og faktisk også resultere i konkrete byggeprosjekt.

Det var deltakelse fra hele regionen og vel så det.  Det er selvfølgelig først og fremst forsvarets satsning ved flyplassen i Evenes som skaper et boligbehov, men også vil det kommunale behovet har betydning.  Forsvarets signaler er at det blir stasjonert 300 vernepliktige og vi kan vente 600 ansatte.  Dette bør også resultere i ringvirkninger og behov for kortreiste tjenester og varer.

Evenes kommune vil være på tilbudsiden når det gjelder oppfølgingen av seminaret.  Vi har fokus på tilrettelegging både for boligbygging og for næringsetablering.

Presentasjonene fra seminaret

ordforer 350    forsamlingen 350

Ordfører Svein Erik Kristiansen innleder om forsvaret sine planer, vårt boligbehov og ledige boligområder

Omlag 50 bransjepersoner deltok på seminaret på Evenes Samfunnshus