EvenesNytt blir ukesavis

Evenesnytt lordag

EvenesNytt blir ukesavis fra 1. juni, og kommer ut på lørdager. Første året som et prøveprosjekt.

EvenesNytt har trofast kommet hver måned i 26 år. Vi har klare holdepunkter for at EvenesNytt er den mest leste avisen i Evenes i forhold til opplag, og flere har etterspurt oftere utgivelser.

- Nå tar vi skrittet og blir ukesavis, sier en begeistret redaktør. Dette vil plassere oss helt i norgestoppen når det gjelder kommunal informasjon. Når vi nå blir ukesavis, kan vi dekke lokale nyheter på en helt annen måte enn før. EvenesNytt Lørdag blir en mer aktuell avis, og vi håper leserne vil bidra til dette med nyhetstips.

Også våre annonsører er storfornøyd. Joker Liland som har fast annonse, sier de vil flytte ukens Joker til lørdager og opplyse om denne i ukens EvenesNytt Lørdag.

Får pressestøtte
Etter at Fremover kuttet ut sin lørdagsutgave, er det avklart at EvenesNytt vil få pressestøtte for vår lørdagsutgave. Pressestøtten er for å motvirke avisdøden som vi ser stadig flere eksempler på. Formålet med pressestøtten er derfor å sikre økonomien til aviser som ellers ikke ville ha klart seg. Pressestøtten gjør at vi beregner å gi ut ukesavis uten kommunale utgifter.

Lørdager er også fin dag for avislesing, og nå kompenserer vi for at innbyggerne har fått mindre lesestoff på lørdagene.

Må abonnere
Vi klarer oss likevel ikke uten abonnement. Forutsatt at halvparten av husstandene abonnerer og noe økning i annonseinntekter, kan vi første året holde en månedspris med kun kr. 50,-. Dette forutsetter likevel at leserne binder seg for ett års abonnement.

Og abonnere?  Det gjør du enklest her: