Stedsutvikling Bogen

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Stedsutvikling Bogen

jan egil sml

Som et ledd i forprosjektet Stedsutvikling Bogen arrangerte Evenes kommune et faglig seminar 27. februar.  Blant deltakerne på dette seminaret var også representanter fra Bogen Vekst.

(Foto: Jan Egil Strand, representant for Bogen Vekst)

Som avslutning på dette seminaret ble Evenes kommune invitert til et åpent møte av Bogen Vekst.  Invitasjonen foreligger nå og dato er satt til torsdag 6. april kl. 18 på Evenes Samfunnshus.  På dette møtet er vi invitert til å orientere om status og framdriftsplan på stedsutviklingsprosjektet for kommunesenteret.  I tillegg er vi invitert til å fortelle om planene for nye E10 gjennom Bogen, samt arealplanen for Bogen.

Agenda som fulgte med invitasjonen er:

• Velkommen ved Jan Egil Strand, representant interimstyret Bogen Vekst
  • Hva/hvem er Bogen Vekst
  • Stedsutvikling Bogen ved Evenes kommune
  • Konkrete innspill til Stedsutvikling Bogen
  • E10/arealplanen i Bogen ved Evenes kommune
  • Spørsmål/svar
  • Servering av kaffe/kaker og tilbakemelding fra deltakerne
  • Avslutning

For forprosjektet Stedsutvikling Bogens del er det positivt at dette initativet fra lag og foreninger fra Bogen inviterer oss til møte med innspill og dialog.  Stedsutviklingsprosjektet er avhengig av nettopp det, engasjement fra innbyggerne, skal vi lykkes.  Vi håper på god deltakelse på møtet og at det vil gi oss konstruktive innspill til arbeidet.