Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Politiet ferdig

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

BranntomtPolitiet er ferdig med sin undersøkelse av selve branntomta.

Dette betyr at branntomta etter skolebrannen på tirsdag er frigitt, og den vil bli ryddet så snart som mulig. Dette betyr også at politiet har sikret seg de funn som de ønsker på selve brannstedet. Vi kan forvente politiets vurderinger av brannårsak i løpet av en ukes tid.

Tomta inngjerdet og sperret
Branntomta er sperret både med gjerde og bånd fra politiet. Vi henstiller så sterkt vi kan til at publikum ikke tar seg inn på brannstedet. Dette er helt andre rester enn etter et kaffebål, og kan være helsefarlig. Når tomta er ryddet, vil vi også fylle på grus slik at ungene ikke kommer hjem som noen sotnisser.

Skole på mandag
Som tidligere opplyst, skolen er i gang >>fra mandag 9. januar. Samme dag kl. 18:00 er foreldre invitert til infomøte kl. 18:00 i gymsalen. Vi begynte arbeidet med å bestille inventar og læremidler allerede på branndagen, men det vil ta litt til før alle læremidler er på plass.

>>Her er skolen arbeidsplan for neste uke.

Etterspør gjerne informasjon
Vi informerer så godt vi kan med de ressurser vi har. Det er likevel ikke sikkert vi treffer, så spør gjerne om den informasjonen som akkurat du ønsker. Bruk kommentarfeltet under, eller vår Facebookside: https://www.facebook.com/EvenesKommune/

 

lik-oss-p-facebook