Trivselsagenter på ESB og omsorgsboligen

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

13556052 10154181958670520 785665182 oI år har Evenes kommune ansatt åtte flotte ungdommer som trivselsagenter på Evenes syke- og bygdeheim (ESB) og i omsorgsboligene. Arbeidsoppgavene deres er å drive med trivselstiltak for våre 40 beboere i omsorgsboliger og sykehjem.
Dette betyr at de gjør aktiviteter sammen med beboerne, enten alene, i grupper eller for og med alle.

Målet er å gi beboerne våre et tilbud utenom “det vanlige”. Vi snakker om vaffelsteiking i sansehagen med nyrørte jordbær, grilling, turer i lokalmiljøet, busstur til Tjeldsundkroa for å spise middag og softis, stolgymnastikk, sang, dans, brettspill og masse kos og hygge! Det er kun fantasien og kreativiteten som setter grensene!

Dette ser vi på som et sunt tiltak som er svært riktig i tiden der folkehelse er et begrep som skal speile seg i alt vi gjør i kommunen. Vi ønsker våre trivselsagenter lykke til med jobben i sommer!

For mer informasjon om tiltaket, kontakt: Fagleder sykehjem eller Fagleder hjemmetjenesten

Bildet: Bak f.v: Ann- Kristin Skånhaug (fagleder) Viktoria Nilsen, Hanne Strand, Daniel Strømsnes, Snorre Rise Jakobsen og Tom Patrik Korneliussen. Midterste rad f.v: Renate Skredlund (folkehelsekoordinator), Ine Kristiansen, Charlotte Høgås, Ina-Margrethe Eriksen og Marion Pedersen (fagleder). Foran f.v: Aydrus A. Omar (språkpraksis), Evy Anita Larsen (helsefagarbeider) og Elisabeth Myrstad (pleiemedarbeider).