Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Premieutdeling turlaget

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

Turlaget premieutdelingPlakat2016www

Søndag 26. juni kl. 17.00 er det tid for turlagets premieutdeling som iår finner sted på bygdehuset på Tårstad.

Dette gjelder alle premier: Kopper, kniver, "Topp 20" mv. - Evenestrimmen 2015 og Ungdomstrimmen 2015.

 

Dette gjelder alle premier: Kopper, kniver. "Topp 20" mv. - Evenestrimmen 2015 og Ungdomstrimmen 2015.

Nå kan du laste ned nytt turregistreringsskjema!


Skjermbilde7Den som ønsker å notere sine turer gjennom sesongen kan finne skjema for 2016 litt nede på startsiden til Turlaget. Du kan laste ned et excel regneark som summerer poengene og eventuell premiering ved årets slutt, eller du kan laste ned en pdf-fil og notere manuelt.
Styret har endret litt på poenggivingen på et par turmål - dette for å få samsvar mellom den "prestasjonen" som må til for å nå de ulike postene.
På excel-skjemaet finner du også premieringsreglene for denne sesongen.
God tur!

Turlaget har fått ny leder!

leder1På ekstraordinært utvidet styremøte 4. april ble Torill Larsen, Tårstad, valgt til ny leder i turlaget. Valget ble gjort i tråd med fullmakt fra årsmøtet. Torill beskriver seg selv som "mer enn vanlig" interressert i friluftsliv og turgåing, og hun sier hun har et veldig godt forhold til det som turlaget driver på med. Med seg i styret har hun en entusiastisk gjeng som vil videreføre de gode aktivitetene som laget legger opp til. 
På bildet blir hun overrakt lagets møteklubbe av avtroppende leder, Einar Pettersen.

Privat turkasse på Hornet

hornsteinenI april 2015 fikk turlaget denne e-posten fra Richard Fjellaksel: "Hei! Vi har satt opp en ny kasse på toppen av Hornet, ca 1 km videre fra Hornsteinen. Vi synes det har manglet en kasse på toppen. En tilfeldig som når toppen i løpet av året vil bli premiert med et gavekort. Vår motivasjon er å bidra til at flere kommer seg på tur. Vi vil vedlikeholde kassa og bok. Håper Evenes Turlag synes dette er et bra tiltak."
NB! Evenes Turlag presiserer at Hornet ikke tilhører lagets ordinære løypenett. Vi besørger kun oppkjøring av skiløype til Hornsteinen på ettervinteren.

Les mer …

  • 1
  •  
  • 2
  •  
  • 3
  •  
  • 4
  •  
  •