Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Kommunale avgifter på Internett

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

error

Evenes kommune har vedtatt at det blir innført kommunale avgifter på Internett fra og med 2. mai.  Dette vedtaket er gjort for å få inn midler til å bygge ut bredbånd i kommunen.  Regningen sendes nå ut med forfall 2. mai.

Evenes kommune har i lengre tid søkt om statlige midler for utbygging av bredbånd, men dessverre fått avslag de siste årene.  Evenes kommune har derfor vedtatt at det fra 2. mai innføres kommunal avgift på alle husstander som har et telefonnummer.  Formannskapet vedtok at avgiften blir kr. 500 pr. måned og regningen vil bli sendt i løpet av de nærmeste dagene og da gjelder de for 6 måneder.  

Dette gjelder altså alle husstander som har et eller flere telefonnummer på adressen.  Avgiften gjelder pr. telefonnummer.  Dette vil også bli tatt opp Internett-kurset som arrangeres 14. og 15. april og ved deltakelse her vil en kunne få 25 % reduksjon på de kommunale internett-avgiftene.  Mer info om kurset her

Disse avgiftene skal brukes for å bygge ut bredbånd i hele kommunen.  Har du spørsmål kan du kontakt kommunen på telefon 76 98 15 14.