Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Bruk hue

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

bruk hueBruk Hue er Norges største antimobbe-kampanje, og vi er glade for at Liland skole enda engang har satt dette på timeplanen for elevene.  

Men for oss er det like viktig at dere foreldre setter av tid til å høre om denne antimobbe-kampanjen som er kalt "Bruk Hue".  Vi inviterer dere foreldre derfor til Liland skole den 13. april kl. 18.  Andre gjester vil også bli invitert.

Tilgang til nett og mobil har de siste årene skapt en ny arena for digital mobbing, og dessverre opplever vi at slik mobbing stadig blir mer utbredt. Barn og unge kan misbruke ny teknologi for å mobbe andre, både bevisst og ubevisst. Denne nye arenaen for mobbing kommer i tillegg til ”gammeldags” mobbing i for eksempel skolegården, på skoleveien og på fritidsklubben.

Telenor, Medietilsynet, Røde Kors v/Kors på halsen og Barnevakten og ønsker å bekjempe mobbing, og har utarbeidet en egen skoleturné der denne problematikken blir belyst. Målet er at kampanjen forebygger digital mobbing gjennom å spre kunnskap om hvordan foreldre og barn bør håndtere digitale mobbesituasjoner.

Det vil være samling for elevene på dagtid, og en samling for dere foreldrene på ettermiddag/kveld onsdag 13. april kl. 18. Målet er å engasjere og bevisstgjøre ungdom og deres foreldre om hvordan de best kan bekjempe digital mobbing. Det er lagt opp til en interaktiv dialog, der aktuelle problemstillinger blir diskutert. Opplegget varer i tre kvarter for elevene (på dagtid), med filmer, dialog og råd. For foresatte (på kvelden) varer samlingen noe lenger.


YouTube link til Bruk Hue demofilm her

Se også: www.brukhue.com

Bruk hue er et samarbeidsprosjekt mellom:

bruk hue

 

lik-oss-p-facebook