Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Velkommen på UKM!

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

UKMannonse2016LEwww

Lørdag 12. mars kl. 12.00 er det offisiell åpning av UKM og UKM Utstilling og omvisning. Ta formiddagskaffen på samfunnshuset i Bogen lørdag og se hva ungdommen nu te dags holder på med!

Men UKM tjuvstarter med diskotek for ungdom fredag. Be there! Og søndag er det sceneforestilling og vi får oppleve mange innslag og stor bredde i kulturuttrykk: Teater, kickboxnummer, hiphop-dans, heavy metal og mye mer. Mye å glede seg til hele helga!

Program for UKM-helga:

  • Fredag 11. mars kl. 19.00 -23.00: Diskotek med gratis inngang for all ungdom mellom 10 og 20 år. På diskoteket blir det underholdning, musikk, konkurranser samt salg av kioskvarer. Arrangementet er rusfritt. 
  • Lørdag 15. mars kl. 12.00: Åpning av UKM og UKM Kunstutstilling v/ ordfører i Evenes, Svein Erik Kristiansen. Musikalsk innslag v/Inna Marja Amundsen og enkel bevertning. Omvisning i utstillingen. Åpen kafé fra kl. 11.30. Gratis inngang.
  • Søndag 16. mars kl. 15.00: UKM Sceneforestilling og UKM Kunstutstilling. Åpen kafé og kunstutstilling fra kl 14.00.
    Billettpris 100 kr. UKM-deltakere og barn under 10 år kommer inn gratis.

Arrangørene av UKM ønsker deg hjertelig velkommen!  

9. klasse Liland skole holder kafé (m/betalingsterminal) hele helga. Sjekk hva de har å by på: her

Om innslagene: Se her: http://ukm.no/pl4265/

Om UKM i ETS: Kommunene Evenes, Tjeldsund og Skånland har felles lokalmønstring, som i år skal være på Evenes Samfunnshus, Bogen. Årets mønstring avholdes helgen 11 - 13. mars. Ungdommens kulturmønstring er Norges største kulturarena for ungdom og er en ramme for utvikling, inspirasjon og eksponering. UKM er ikke en konkurranse, men har som mål å vise bredden i det ungdom holder på med.