Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Ikje lyst å stå i kø og være med mor di og far din på julehandel?! Da må du se her:

. i kategorien Nyheter

Tegneserieworkshop

Helgen 5-6. desember arrangerer Evenes ungdomsklubb, med støtte fra Ungdom og fritid sitt frifond, TEGNESERIEWORKSHOP/KURS I KLASSISK TEGNEFILM.

Kurset er en praktisk tilnærming til klassisk tegnefilm. Deltakerne lærer hvordan de tegner en figur som skal gå. Animasjonen løses først med enkle strekfigurer. To steg animeres på papiret, og de samme tegningene kan repeteres for å skape en uendelig spasertur. Flere detaljer legges til etter hvert, f.eks. beveger håret seg? Steg for steg bygger vi systematisk opp livfulle karakterer. Hver figur får sitt eget utseende etter deltakerens ønske. Tegningene finpusses med tusjing og fargelegging. Deretter er de klare til fotografering. Til sist har vi en herlig gjeng unike karakterer som går over skjermen!

Kurslengden er 5 timer pr. dag + 1 times lunsjpause. Info om klokkeslett vil komme når du melder deg på. Påmelding gjøres til Ine Osmark Kristiansen på sms til tlf: 46 78 92 97. Skriv for og etternavn, e-postadressen din og evt. matallergier.  Maksimalt antall deltakere er 10. stk.

Kurset egner seg for ungdommer fra 7. klasse og oppover. Kurset vil være på klubben, i et av rommene som ikke er under oppussing.  Kurset er gratis og det serveres lunsj begge dagene!

Takk til Ungdom og fritid som bidrar med tilskudd for å gjennomføre kurset.

Skynd deg å melde deg på – bare 10 plasser!

 

 LogoFrifond

 

 

 

 

Banner Evenes kommuneWEB komprimert