Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Kurs i banktjenester avholdt

. i kategorien Nyheter

Banktjenester for eldre kursbildeI forrige uke ble det arrangert et 4 timers kurs i Banktjenester for eldre.

Kurset har vært i 3 deler i totalt 6 timer, første del var i sommer. Det var et introduksjonskurs hvor deltakerene sammen ble enige om hva de ville lære mer om. Behovet var bruk av nett- bank, så derfor var dette innholdet i del 2 og del 3. Leif Jørgen Jakobsen fra Ofoten sparebank har ledet kursene. Det har vært deltakere fra både ESB, Omsorgsboligen og hjemmeboende. De fleste hadde en PC eller et nettbrett.

Tilbakemelding fra en av kursdeltakerne:
”Leif Jørgen møtte godt forberedt, og på andre kursdag delte han ut et hefte som tok for seg hvordan man kommer inn i nett- banken og hvordan en bruker den. Han forklarte rolig og sakte, så de som ser og hører dårlig kunne følge med. Tredje kursdag repeterte han heftet. Det ble utdelt et hefte om Mobil-bank, med forklaring til. Det var mange spørsmål om bruken av nettbrett og PC, og det ble noen fine samtaler om dette. Flere fikk nok noen "aha- opplevelser". Begge dagene fikk vi kaffe og et bugnende fat med oppskåret frukt i pausen.
 På vegne av kursdeltakerne og meg selv vil jeg rette en takk til kommunen og Ofoten sparebank som arrangerte dette fine og nyttige kurset for oss”. Mvh Bodil Myrvang.

Folkehelsekoordinatoren benytter anledningen til å takke Ofoten sparebank og Leif Jørgen Jakobsen for at han kunne bidra med kurs i banktjenester for eldre.

Banner Evenes kommuneWEB komprimert

lik-oss-p-facebook