Bli med på #nattinaturen

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

VassbotnRU

Enten du gjør et strandhugg, kommer ruslende eller sykler: Vassbotn er stedet lørdag 5. september fra kl. 19.00 og utover, friluftsleir og overnatting.

5. september er det overnatting i friluft i hele landet. Her i Evenes samarbeider turlaget og kommunen om friluftsleir i Vassbotn. Her er det ypperlige teltplasser fra kraftstasjonstomta og bortover mot gapahuken. Ta med familie, venner, bekjente, kollegaer, telt, liggeunderlag, sovepose og tannbørst!

• Turlaget og kommunen setter opp leir med lavvo ved gapahuken. Har du ikke telt, kan du overnatte i her.
• Samtale rundt bålet med tema ”Friluftsliv”
• Pølser som kveldsmat til alle
• Grillmuligheter for medbrakt mat, vi holder grillen varm
• Saft og bålkaffe tilbys (ta likevel med ekstra drikke og frokost som nytes i godt turselskap i vakre omgivelser)
• Alle under 16 år kan fiske uten fiskekort. De over 16 år får kjøpt fiskekort på Niingskroa.

ALLE er hjertelig velkommen!  Personer, lag- og foreninger og næringsliv
- til å feire Friluftslivets År 2015 og Evenes som Tur- og friluftslivskommunen!

Arr.: Evenes Turlag og Evenes kommune. Samarbeidspartnere Ofoten Friluftsråd og Evenes Kraftforsyning

Les mer om #nattinaturen her: http://www.friluftslivetsar.no/sensommerens-vakreste-eventyr/